Valgte Filtre

MTB Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Sælger


Konstruktion

Sådan finder du de bedste dæk til din mountainbike

Hvis du skal købe dæk til mountainbike, så skal du overveje hvilken slags terræn du kommer til at køre i. Hvis du vil bruge din cykel ofte til at køre i skoven med, så er det smart at finde nogle dæk der er bredere, da du ellers kan risikere at dækket synker ned i jorden. Derudover er det vigtigt at dine mountainbike dæk har et godt vejgreb, dette er afhængig af hvor grove dine dæk er, da dæk med store knopper nemmere kommer henover skovbunden.

Hvad er de bedste mtb dæk til landeveje?

Hvis du ofte cykler på landeveje med din mountainbike, så kan det være en god ide at overveje punkterfri kevlardæk, da disse beskytter mod sten og andre spidse genstande. Det er også vigtigt at du overvejer rullemodstanden når du cykler, her er det meget vigtigt at du har det rette dæktryk.

Hvis du for eksempel cykler meget i skoven, så skal dit dæktryk være mindre end hvis du cykler på den asfalterede landevej, dit dæk skal pumpes helt andeledes op hvis det skal bruges i skoven end hvis du skal bruge det til at køre på arbejde.

Der er også mange som kører med forskellige dæk foran og bagtil, ofte har folk et grovere dæk foran for et bedre vejgreb, så du bedre kan styre din mountainbike og korregere hvis du skulle skride.

Hvad skal jeg huske på ved køb af specielle mtb dæk?

Det er ikke alle der ved, at man faktisk kan få vinterdæk til sin mountainbike. Vinterdæk har for det meste større knopper og med mere afstand mellem knopperne end sommerdæk, nogle vinterdæk har også små metalpikke i dækket for et bedre vejgreb.

Hvis du vil finde de rigtige dæk til din mtb, er det derfor også vigtigt at du overvejer på hvilken tid af året du vil bruge din mountainbike. Som special mtb dæk, kan man også få decideret mudderdæk, disse er ideelle hvis du skal kører meget i de danske skove, man skal dog huske på at rullemodstanden på disse dæk er højere end normalt.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 7
af 7
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen