Valgte Filtre

Dunlop Sport BluResponse Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Hvad skal man vide om Dunlop Sport BluResponse

Ønsker man at sætte nye sommerdæk på sin bil, som opfylder en masse af de krav og ønsker man måtte have, så er Dunlop Sport BluResponse absolut et fornuftigt valg.

Firmaet Dunlop har designet dækket til både tunge og kompakte personvogne, men også til familiebiler. De har fremstillet det, så det hurtigt afleder vand på vejbanen og dermed er med til at mindske risikoen for akvaplaning, og sikre at bilen ligger mere sikkert i kurver og sving, dette er gjort med brede riller i midten af dækket.

Dækkene er lavet så de ikke støjer så meget, når man køre på vejene, det er fordi de er designet sådan, at de formindsker rullemodstanden, ved hjælp af lukkede riller på dækskulderne, og så er de fremstillet af en polymer blanding, som giver et godt vejgreb.

Dunlop dæk med speciel gummiblanding

Den måde dækkene er fremstillet på gør, at de har et brændstofforbrug som ligger 30% lavere end det tidligere dæk som Dunlop har lavet. Det lave brændstofforbrug er netop fremkommet, pga. dækkets aerodynamiske form, og den tidligere nævnte anvendte polymer gummiblanding.

Og når man begynder at tale om bremselængde, så ligger Dunlop BluResponse Sport helt fremme i forhold til deres konkurrenter, her er der nemlig tale om en 2.8 meter kortere bremselængde på våde veje, og hele 3 meter på en tør vej. Disse forbedrede bremselængder skyldes teknologien i mønsterblokkene, det vil sige stivheden i mønsterklodserne, som ved en opbremsning giver en større kontakt med den vejbane man kører på.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 65
se flere 20
af 65
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen