Valgte Filtre

Falken Azenis FK510 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori

Det skal du vide om Falken Azenis FK510 dæk

Falken Azenis FK510 er verdesnkendt for at være et pålideligt højtydende dæk som har en fremragende ydelse. Dækket henvender sig til bilister med en sporty kørestil og tillader ikke kun fremragende håndtering i våde og tørre forhold, men tilbyder også den bedst mulige kontrol og sikkerhed. Takket være det innovative slidbanedesign er sommerdækket kendetegnet ved korte bremselængder og - selv ved høje hastigheder - en markant stabilitet i kurver.

Efterspørgslen efter bildæk med høj ydeevne øges kontinuerligt. Og det er netop derfor, fabrikanten Falken har produceret det nye Azenis FK 510 dæk. Azenis FK510 fra Falken har allerede overbevist bilister verden over, og ligger hele tiden på toppen af lister over bedste sommerdæk.

Du finder ofte gode Falken Azenis FK510 tilbud, og takket være den specielle gummiblanding som dækket er fremmestil af, så holder dækket længere inden de bliver slidt ned og skal skiftes. Den specielle gummiblanding betyder også at dækket ikke bliver deformt når det bliver varmere udenfor.

Ansvarlig for den perfekte beskyttelse mod akvaplanning og en enestående præstation på våde veje er de større profilblokke med en forøget mængde af langsgående riller. Talrige små riller i profilblokken sikrer optimal kontaktoverflade af Falken Azenis FK 510 ved styring. Azenis FK510 tilbyder en sikker kørsel, selv ved højere hastigheder.

Derudover har dækproducenten lagt stor vægt på profildesignet til Azenis FK510 Falken, som her er meget moderne. Denne profil er ansvarlig for fremragende bremseevne og kørselsstabilitet.

Find en god Falken Azenis FK510 pris online

Leder du efter et billigt dæk, der tilbyder maksimal kontrol og ydeevne, selv i krævende situationer? Køb Falcon Azenis FK510 online. I vores online shop finder du de højtydende dæk af mærket Falken i mange designs og til rimelige priser. Du kan ofte få mængderabat hvis du køber mere end ét dæk af gangen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 145
se flere 20
af 145
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen