Valgte Filtre

Falken Ziex ZE310 Ecorun Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Falken ZIEX ZE-310 ECORUN dæk

Selvom Falken ZIEX ZE-914 ECORUN dækket var et fremragende dæk, så har Falken arbejdet hårdt på at fremstille en værdig efterfølger til dette dæk, og med ZIEX ZE-310 ECORUN har de absolut klaret det. Dækket er udstyret med "Adaptive Constant Pressure" -teknologien og har et slidbanemønster, der sikrer en konstant trykfordeling takket være en ny slidebane og en ny profil. ACP-profilen øger således kørestabiliteten og sikrer et ensartet slidmønster.

På grund af dækbredden på 195 mm imponerer Falken ZIEX ZE-310 ECORUN med sin lette håndtering og med en solid transmission af kraft til vejen. ZIEX ZE-310 ECORUN fra Falken har et hastighedsindeks H hvilket betyder at dækket må benyttes til hastigheder på op til 210 km/t hvilket indikerer, at Falken dæk ZIEX ZE-310 ECORUN er designet til medium hastigheder. Det er således især velegnet til køretøjer i middelklassen.

Find en god Falken ZIEX ZE-310 ECORUN pris

Med Falken ZIEX ZE-310 ECORUN er en opbremsning på en våd vejbane ikke noget problem fordi dækket har et godt vejgreb på våde og tørre vejbaner. Den lave rullemodstand betyder at dækket har et meget lavt brændstofforbrug. Med et køb af Falken ZIEX ZE-310 ECORUN dæk fra vores online butik ved du at du har truffet det rigtige valg. Dækkene fås i flere dimensioner og det betyder at du helt sikkert finder det dæk som du har brug for til det køretøj som du har stående i garagen. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 134
se flere 20
af 134
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen