Valgte Filtre

Falken Ziex ZE914 Ecorun Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Falken Ziex ZE914 EcoRun

Falken er verdenskendt for at fremstille dæk som er af en meget god kvalitet, og derfor er deres dæk også så populære blandt bilister. Falken Ziex ZE914 EcoRun er et brændstofeffektivt sommerdæk, og dette innovative dæk kan bestilles i 14 forskellige størrelser i dimensionerne mellem 15 tommer og 18 tommer.

Ziex ZE914 EcoRun fra dækproducenten Falken fra Japan er efterfølgeren til det populære sommerdæk Ziex ZE912. Den nye model er især brændstofeffektiv, og test har vist, at dens rullemodstand er 20% lavere end sin forgænger. Derfor hedder det nye Ziex ZE914 EcoRun fra Falken også "EcoRun". På trods af sin lave rullemodstand tilbyder dette brændstofeffektive sommerdæk også et meget godt greb på vejbanen og overbeviser med sin sportslige håndtering og gode bremseevne på alle overflader.

Et miljøvenligt dæk - Falcon Ziex ZE914 EcoRun

Falken ZE914 EcoRun er ideel til hybrid/elektriske køretøjer og konventionelle kompaktbiler, men den kan også bruges til andre typer køretøjer. Udstyret med den nyeste dæk teknologi, tilbyder dette sommerdæk har PCR LRR teknologi designet til at maksimere brændstofeffektivitet. Den specielle PCR-LRR-forbindelse gør det muligt for dækket at rulle med mindre energi end et konventionelt dæk. En silica beriget forbindelse sammen med fire perifere riller og et asymmetrisk slidbanemønster reducerer risikoen for akvaplaning, og disse komponenter giver maksimal trækkraft på våde veje.

Find en god Falken Ziex ZE914 EcoRun pris

Hvis du vil købe Falken Ziex ZE914 EcoRun dækket online, så finder du i vores butik ofte meget gode priser på Falken Ziex ZE914 EcoRun dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 21
se flere 1
af 21
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen