Valgte Filtre

Firestone Roadhawk Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Firestone Roadhawk dæk

Den seneste tilføjelse til partnerskabet mellem Bridgestone og Firestone er Firestone Roadhawk, der afrunder den succesrige Hawk-serie med et sikkert og højtydende sommerdæk til kompaktbiler. Med et køb af Firestone Roadhawk, får du et dæk som har den optimale ydelse på såvel våde som på tørre veje. De tre ydre slidbanespor absorberer meget vand fra vejen, og skyder det ud til siderne af dækket via de tværgående riller, på den måde kan der ikke samle sig vand under dækket, og risikoen for at der opstår akvaplaning er meget mindre. De specielle slidbaner betyder også, at dækket har meget korte bremseafstande selv under våde forhold.

Dæk Firestone Roadhawk – kendt for kvalitet

Det amerikanske firma Firestone er kendt for innovative dæk til en meget god pris, og prisen på Firestone Roadhawk er også meget konkurrencedygtig. Tradition, erfaring og viden om mere end 100 års amerikansk dækproduktion fra Firestone, kombineret med den innovative kraft og udviklerånd hos det japanske Bridgestone, skaber afbalancerede og modne produkter.

Firestone Roadhawks innovative slidbane sikrer førsteklasses køredynamik og korte bremseafstander på både tørre og våde baner, samt lavere rullemodstand og forbedret kørekomfort.

Find en god Firestone Roadhawk pris

Hvis du vil købe Firestone dæk Roadhawk til dit køretøj, så kan du gøre brug af vores søgemaskine her på siden, for at finde de dæk der passer bedst til dine behov. Dækkene findes i flere forskellige størrelser, så lige meget hvilken fælgstørrelse din bil kommer med, så kan du finde det rigtige dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 149
se flere 20
af 149
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen