Valgte Filtre

Firestone Winterhawk 4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Hvad man skal vide om Firestone Winterhawk 4 dæk

Dækproducenten Firestone er verdenskendt for holdbare og pålidelige produkter. Med Winterhawk 4 præsenterer producenten den næste generation af deres mest populære vinterdæk-serie. Dette vinterdæk blev udviklet til biler og SUV'er og tilbyder fremragende køreadfærd i den kolde årstid.

Firestone er et traditionelt amerikansk mærke, og et af de første i verden til at producere dæk i store mængder på deres fabrikker. Virksomheden blev grundlagt i Ohio i 1905. Det er et af de mest berømte virksomheder i dækindustrien. I dag ejes Firestone den japanske virksomhed Bridgestone.

Winterhawk 4 Firestone – kendt for kvalitet

Den nye Firestone dæk Winterhawk 4 giver førere fremragende kontrol og præcis håndtering under kolde og uforudsigelige vejrforhold. Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som har et højt indhold af silica, der gør dækket endnu bedre egnet til brug ved lavere temperaturer.

Takket være det optimerede retningsbestemte "V"-formede profildesign tilbyder Firestone Winterhawk 4 en høj grad af kontrol på sne og is. Dækket er fremstillet med et højere antal laterale profilriller i skulderområdet, der tilbyder forbedret vejgreb på sne og isglatte veje. Udover sin fremragende bremseevne på sne har dækket syv procent bedre trækkraft på sne end sin forgænger.

Firestone dæk Winterhawk 4 har symbolet 3 PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake). Det betyder, at det opfylder EU-kravene til vinterdæk. Symbolet tildeles efter en omhyggelig undersøgelse af den respektive model med hensyn til vejgreb på sne.

Winterhawk 4 fås til biler og SUV'er i 92 størrelser fra 14 tommer til 20 tommer.

Køb Firestone Winterhawk 4 online

Hvis du er på udkig efter en god pris på Firestone Winterhawk 4 dæk, så skal du overveje at se dig omkring på nettet. Her kan du ofte finde meget gode tilbud på Firestone Winterhawk 4 dæk. Hvis du vælger Firestone vinterdæk, når du køber ny vinterdæk, er du meget godt forberedt på is og sne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 85
se flere 20
af 85
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen