Valgte Filtre

General GRABBER AT3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om General Grabber AT3 dæk

Der er mange som står i den situation, at de skal til at købe nye dæk til deres bil, og som så spørger sig selv, om hvilken form for dæk de har brug for, langt de fleste tror, at der kun er valget mellem sommer- eller vinterdæk, men faktisk kan du sagtens overveje at købe helårsdæk til din bil. Hvis du er på udkig efter et helårsdæk til din SUV, så skal du bestemt overveje at købe General Grabber AT3 dæk

Dæk General Grabber AT3 – god kvalitet

I 1915 grundlagde William F. O’Neill og Winfred E. Fouse dækproducenten General Tire, og dengang hed virksomheden General Tire and Rubber Company. Virksomheden blev hurtig kendt for at fremstille dæk, som er af en meget god kvalitet, og derfor er der den dag i dag, stadig mange bilister som køber General dæk Grabber AT3 til deres SUV.

Dækket fra General er fremstillet på en sådan måde, at dækket har et godt vejgreb lige meget om du køre på tørre sommerveje, eller om du kører på sneglatte veje om vinteren. Den specielle gummiblanding resulterer i, at dækket har en lavere rullemostand, hvilket også betyder at dækket har et lavere brændstofforbrug i forhold til andre dæk.

General Grabber AT3 pris

På nettet finder du ofte en god pris på General Grabber AT3 dæk, du finder dem i en masse forskellige størrelser, så lige meget hvilken fælg du har på dækket, så er der et dæk der passer til fælgen. Du skal huske på, at der i Danmark er en regel som siger, at der mindst må være 1,6mm profil tilbage på dækket, hvis der er mindre skal dækket skiftes.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 101
se flere 20
af 101
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen