Valgte Filtre

Goodride SA37 Sport Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Goodride SA37 Sport

Goodride SA37 Sport er et sommerdæk til bilister, der ønsker en solid ydeevne for lidt penge. Dækket fra Goodride overbeviser alle eksperterne om dets kvalitet. Dækket er designet til fælg 16 og 17 tommer.

Den rolige rullestøj og den aktive feedback gør turen med Goodride SA37 Sport til en fornøjelse. De kræfter, der genereres under acceleration og bremsning, konverteres af dækket næsten uden rullemostand. Hastighedsindekset W er nok til en tophastighed på 270 km/t. Sommerdækket kan belastes med op til 670 kg. Dette gør Goodride-dækket til en interessant mulighed for alle bilister, der leder efter et hurtigt og holdbart budgetdæk med over gennemsnittet ydelse for denne klasse.

SA37 Sport fra Goodride er ikke kun billig, men ifølge producenten har det også høje standarder med hensyn til sikkerhed, kørselsfølelse og effektivitet (brændstofforbrug). Faktisk er ikke kun pris på Goodride SA37 Sport dækket attraktiv, men også andre faktorer i modellen. Det er klart, at den store fordel ved dækket er håndteringen på tørre veje, men sommerdækket fungerer også godt på en våd vej. Dækkets slidbane betyder at der er en mindsket risiko for at der kan opstå akvaplaning da vandet bliver ledt ud til siderne af dækket.

Find en god Goodride SA37 Sport pris

Goodride SA37 er et dæk til det lavere prissegment, alt i alt er Goodride SA37 et dæk af relativt høj kvalitet, der tilbyder pålidelig kvalitet på trods af den meget lave pris. For købere, der er interesseret i lave priser, er det bestemt værd at se nærmere på dækket. Du kan med ro i sindet købe Goodride SA37 Sport dækket.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 120
se flere 20
af 120
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen