Valgte Filtre

Goodride Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Goodride dæk

Goodride dæk er blevet produceret i mere end 40 år, og Hangzhou Zongce Rubber Corporation LTD firmaet bag Goodride er i dag verdenskendt for, at skabe dæk som har et meget godt vejgreb på alle overflader. Hvis navnet ikke lyder bekendt så kan det være fordi, at Goodride dæk også markedsføres under navnene Chaoyang og Westlake. Firmaet har modtaget anerkendelse fra nogle af de mest berømte myndigheder i verden, som blandt andet det amerikanske Department of Transportation (DOT) og Den Økonomiske Kommission for Europa (ECE).

Goodride dæk til alle sæsoner

Goodride dæk fås ikke kun til en sæson, men de fremstilles også som både sommer, vinter og helårsdæk. Især deres helårsdæk SW602, tilbyder bilisterne et meget godt vejgreb på alle former for veje. Den måde som mønsteret i dækket er lavet på betyder, at man har en god kørestabilitet og at bilen hele tiden har den optimale trækkraft, også selvom vejen er dækket af sne eller is. Den lave rullemodstand som dækket har, betyder at man kan køre længere på dækket inden det skal skiftes.

Goodride dæk til alle køretøjer

Man kunne godt være tilbøjelig til at tro, at en dækproducent ville fokusere på at producere en speciel type dæk til et køretøj, men Goodride fremstiller dæk til alt fra personbiler, busser, lastbiler og traktorer til cykler, motorcykler og endda trillebøre, firmaet laver faktisk også larvefødder. Det er med andre ord næsten lige meget hvilken form for køretøj man har, så kan man sikkert finde et passende Goodride dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 697
se flere 20
af 697
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen