Valgte Filtre

Goodyear EfficientGrip Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Hvad man skal vide om Goodyear EfficientGrip dæk

Her er der tale om et bildæk som opfylder en masse af de ønsker man måtte have til et nyt dæk.
Vi ønsker jo alle at sætte de bedste dæk på vores bil, og vi har alle forskellige krav og behov, alt efter hvor vi bor henne og under hvilke vejr- og vejbaneforhold vi kører.

Her er Goodyear EfficientGrip dæk en god løsning. Kort sagt opfylder det en masse af ens ønsker, det er benzin besparende, miljøvenligt, og stille og roligt når man kører.

Goodyear EfficientGrip er faktisk en serie af sommerdæk, som omfatter dæk til mange forskellige typer af biler. De fremstilles så de passer til mindre biler, biler til bykørsel, SUV's og de mere kompakte person- og familiebiler.

Eftersom at det er et sommerdæk, og man jo desværre af og til kan komme ud for at vejret er meget skiftende, i hvert fald i Danmark, er det betrykkende at vide, at dækkene i følge EU-dækmærkning, er blevet klassificeret B, efter reglerne om vådgreb. Dette betyder at dækket har en kortere bremselængde i vådt og eventuelt smattet føre. Slidbanen har opnået denne ydelse, ved at få et nyt og bedre mønster med bl.a. to brede riller, store ekstra lameller og mange så kaldte bidekanter, som er med til at bryde vandfilmen som ligger på vejbanen, og kan give akvaplaning.

Der opnås også besparelser med hensyn til udskiftning af dækkene, da de har en lavere rullemodstand end mange andre dæk, og dermed også en længere holdbarhedstid.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 30
se flere 10
af 30
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen