Valgte Filtre

Goodyear EfficientGrip Performance Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Goodyear EfficientGrip Performance dæk

Hvis du er på udkig efter sommerdæk til din bil, så kommer du ikke uden om at skulle overveje at købe Goodyear dæk. Det er ikke uden grund at dette er en af de mest populære dækproducenter i verden.

Dæk Goodyear EfficientGrip Performance – kendt for kvalitet

Goodyear blev grundlagt i 1898 af Frank Seiberling. Den amerikanske dækproducent skylder sit navn til opfinderen af gummiet, Charles Goodyear. Goodyear blev hurtigt en af de førende dækproducenter og har i dag produktionsfaciliteter i mange dele af verden.

Goodyear EfficientGrip Performance overbeviser på vejbanen takket være utallige nye teknologier. Den aktive WearControl-teknologi og den forbedrede slidbanemasse optimerer grebet på våde veje. Mens Cool Cushion Layer ikke kun minimerer rullemodstanden, men også øger stabiliteten ved højere hastigheder, forkorter Active Braking 3D Block Technology markant bremseafstanden for dette sommerdæk.

Med Goodyear EfficientGrip Performance lancerer den amerikanske producent et bildæk til sommersæsonen 2013, som er en af ​​de bedste aktuelle modeller både i tørre og våde forhold. Derudover overbeviser dækket ved lavt brændstofforbrug og en lang levetid. Du finder tit gode priser på Goodyear EfficientGrip Performance dæk.

Sommerdækket Goodyear EfficientGrip Performance tilbydes i mange forskellige størrelser og designs til rimelige priser. Forkæl dig selv og din bil med topdækkene fra Goodyear. På tørre overflader tilbyder mange sommerdæk modeller en god ydelse, men når det kommer til våde forhold, er der imidlertid især ved billige dæk, åbenlyse sikkerhedsmangler. Dette problem har du ikke med Goodyear EfficientGrip Performance, fordi dækket overbeviser på både tørre såvel som våde vejbaner.

Profilen på dette sommerdæk er optimeret til dræning af vand. Slidbanen består af adskillige profilblokke, som har såkaldte afvekslingskanter. Disse fungerer som små viskere og dirigerer vandet ind i de brede løbebaner. På den måde ledes vandet væk fra dækket og risikoen for akvaplaning reduceres. Normalt resulterer dette slidbanemønster i en høj rullemodstand, hvilket øger brændstofforbruget og dækstøj, men takket være Goodyears Active WearControl-teknologi så er dette ikke tilfældet.

En ny og innovativ slidbanestruktur parret med den høje kvalitet af gummiblandingen, som Goodyear ikke mindst kunne udvikle i løbet af mange års racerfaring, gør Efficient Grip Performance til en af ​​de mest effektive og sikreste dækmodeller i den aktuelle sommersæson.

Find en god Goodyear EfficientGrip Performance pris

Ved et køb af Goodyear EfficientGrip Performance dæk, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg. Fordi dækket er så populært så finder du ofte meget gode Goodyear EfficientGrip Performance tilbud på nettet hvis du ser dig lidt omkring. Hvis du køber dæk online får du ofte et meget større udvalg af dæk end hvis du køber dem i en fysisk butik, dette er fordi butikker ofte har et meget mindre lager end online dækforhandlere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 74
se flere 20
af 74
Er en betalt reklame

Det skal du vide om Goodyear Efficientgrip Performance dæk

Det kan nogle gange godt være lidt svært at finde nye sommerdæk som passer til bilen. Der findes så mange forskellige størrelser og dækproducenter. Hvis du vælger Goodyear dæk, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har valgt de rigtige dæk. Du kan ofte finde billige Goodyear Efficientgrip Performance dæk, hvis du bare ser dig lidt omkring på nettet.

Dæk fra Goodyear kendt for kvalitet

Goodyear blev grundlagt i 1898, og er i dag en af ​​verdens førende dækproducenter, du kan købe Goodyear dæk overalt i verden. Virksomheden er kendt for at bringe banebrydende forbedringer på markedet, og Goodyear-mærket sætter hele tiden nye standarder inden for dækproduktion. Med mottoet "Made to Feel Good" tilbyder dækproducenten deres dæk som standardudstyr på mange nye biler når de forlader fabrikken.

Oprindeligt skabte virksomheden dæk til cykler og vogne, i 1926 var Goodyear verdens største gummiselskab.

På tørre overflader har mange sommerdæk en god ydelse, men det er virkeligt i våde forhold at fårene bliver skilt fra bukkene, især de billige sommerdæk lider af flere mangler når det kommer til sikkerheden. Efficientgrip Performance fra Goodyear er dog et meget godt sommerdæk, som har en slidbane der består af adskillige profilblokke som alle er med til at sørge for, at akvaplaning ikke kan opstå. Det specielle slidbanemønster betyder dog ikke, at dækket har en høj rullemodstand, som man ellers kunne frygte. Dækket er fremstillet med den specielle Active WearControl-teknologi, som er en ny og innovativ slidbanestruktur der hjælper med at holde brændstofforbruget, slid og dækstøj nede.

Goodyear Efficientgrip Performance pris

Du kan ofte være heldig at finde Goodyear Efficientgrip Performance tilbud på nettet. Med Goodyear Efficient Grip Performance lancerer den amerikanske producent et bildæk til sommersæsonen, som er et af ​​de bedste aktuelle dæk på markedet, dette gælder både under tørre og våde forhold. Med næsten 120 års historie er Goodyear en af de førende producenter af sommerdæk. Det amerikanske firma stræber altid efter at øge sikkerheden markant med innovative udviklinger. Optimalt greb i våde forhold, korte bremseafstande og en forbedret reaktion på hjulene, er kun et lille udvalg af hvad Goodyear har ændret i de senere år.

Tilbage til toppen