Valgte Filtre

Goodyear EfficientGrip Performance Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Goodyear Efficientgrip Performance dæk

Det kan nogle gange godt være lidt svært at finde nye sommerdæk som passer til bilen. Der findes så mange forskellige størrelser og dækproducenter. Hvis du vælger Goodyear dæk, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har valgt de rigtige dæk. Du kan ofte finde billige Goodyear Efficientgrip Performance dæk, hvis du bare ser dig lidt omkring på nettet.

Dæk fra Goodyear kendt for kvalitet

Goodyear blev grundlagt i 1898, og er i dag en af ​​verdens førende dækproducenter, du kan købe Goodyear dæk overalt i verden. Virksomheden er kendt for at bringe banebrydende forbedringer på markedet, og Goodyear-mærket sætter hele tiden nye standarder inden for dækproduktion. Med mottoet "Made to Feel Good" tilbyder dækproducenten deres dæk som standardudstyr på mange nye biler når de forlader fabrikken.

Oprindeligt skabte virksomheden dæk til cykler og vogne, i 1926 var Goodyear verdens største gummiselskab.

På tørre overflader har mange sommerdæk en god ydelse, men det er virkeligt i våde forhold at fårene bliver skilt fra bukkene, især de billige sommerdæk lider af flere mangler når det kommer til sikkerheden. Efficientgrip Performance fra Goodyear er dog et meget godt sommerdæk, som har en slidbane der består af adskillige profilblokke som alle er med til at sørge for, at akvaplaning ikke kan opstå. Det specielle slidbanemønster betyder dog ikke, at dækket har en høj rullemodstand, som man ellers kunne frygte. Dækket er fremstillet med den specielle Active WearControl-teknologi, som er en ny og innovativ slidbanestruktur der hjælper med at holde brændstofforbruget, slid og dækstøj nede.

Goodyear Efficientgrip Performance pris

Du kan ofte være heldig at finde Goodyear Efficientgrip Performance tilbud på nettet. Med Goodyear Efficient Grip Performance lancerer den amerikanske producent et bildæk til sommersæsonen, som er et af ​​de bedste aktuelle dæk på markedet, dette gælder både under tørre og våde forhold. Med næsten 120 års historie er Goodyear en af de førende producenter af sommerdæk. Det amerikanske firma stræber altid efter at øge sikkerheden markant med innovative udviklinger. Optimalt greb i våde forhold, korte bremseafstande og en forbedret reaktion på hjulene, er kun et lille udvalg af hvad Goodyear har ændret i de senere år.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 136
se flere 20
af 136
Is a paid advertising
Tilbage til toppen