Valgte Filtre

Goodyear Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Goodyear dæk

Hvis du ikke har hørt om Goodyear dæk, så har du sikkert aldrig haft en bil, firmaet er et af de mest populære og mest sælgende dækproducenter i hele verden. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i USA tilbage i 1898, og i 1911 begyndte de også at fremstille dæk til fly, faktisk var Goodyear i 1987 endda med til at fremstille dæk til en måne mission.

Konstant innovation med Goodyear dæk

Goodyear har mere end 70.000 ansatte fordelt over 60 steder på verdensplan. Man kunne måske tro at firmaet ville være tilfreds med de dæk de fremstiller, men firmaet bruger mange ressourcer på hele tiden at videreudvikle deres dæk. Dette skete blandt andet ved introduktionen af deres RunOnFlat, som betyder at dækket kan fortsætte med at køre hvis det er punkteret. Dæk fra Goodyear bliver brugt som standardudstyr på nye biler fra bilfabrikanter som BMW, Corvette og Mercedes Benz.

Goodyear dæk er især populære fordi de har en lav rullemodstand som er opnået både ved den specielle gummiblanding der bliver brugt, samt de slidbaner som dækket har, den lave rullemodstand betyder også, at dækkene har et bedre brændstofsforbrug. Deres EfficientGrip dæk har et meget godt vejgreb i både tørt og vådt føre.

Goodyear dæk priser er måske lidt dyre end andre dæk fra andre producenter, men til gengæld er man sikker på at få et dæk som er af den højeste kvalitet, ikke kun når det kommer til dækkets opbygning, men også når det kommer til sikkerheden, hvilket er en meget vigtig egenskab.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1445
se flere 20
af 1445
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen