Valgte Filtre

Hankook Ventus Prime 3 K125 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Hankook Ventus Prime 3 K125 dæk

Når du er på udkig efter nye sommerdæk, så ved du også at det især i Danmark er vigtigt, at dækkene er fremstillet på en sådan måde, at det kan klare de ofte meget skiftende vejrforhold som vi bliver udsat for.

Hankook Ventus Prime 3 K125 er verdenskendt for at være på toppen af mange lister over de bedste sommerdæk som du kan finde på markedet. Dækkets fremragende køreegenskab på tørre og våde veje er et bevis på dækkets kvalitet, der adskiller dette bildæk fra sine konkurrenter. Sommerdækkets slidbane er designet til at yde et godt vejgreb, den bedste trækkraft og stabilitet på vejen.

Med et køb af Hankook Ventus Prime 3 K125 er bilisten altid sikker på vejen og behøver ikke at være bange for en voldsom sommerregn. Fire langsgående riller sikrer effektiv dræning og garanterer høj kørestabilitet, dækkets slidbane er designet på en sådan måde, at der ikke kan opstå akvaplaning. Dæk fra Hankook Ventus Prime 3 K125 har et hastighedsindeks H hvilket betyder at du kan bruge Hankook-dækkene på hastigheder på op til 210 km/t.

Find en god Hankook Ventus Prime 3 K125 pris

Mens fokus har været på sikkerhed og høj kørekvalitet, er dækforbrug og miljøvenlighed utvivlsomt meget vigtigt for Hankook. Dækket er fremstillet på en sådan måde, at dækkene bliver slidt på en mere ensartet form, på den måde holder Ventus Prime 3 K125 fra Hankook længere inden du skal købe nye dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 154
se flere 20
af 154
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen