Valgte Filtre

Heidenau K60 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Heidenau K60 dæk

Den lille by Heidenau er ikke kun en smuk destination i Erzgebirge, motorcyklister forbinder dette navn med dæk af høj kvalitet. Virksomheden fremstiller dæk som er tilgængelige for næsten alle motorcykelklasser. Frem for alt finder motorcyklister som ejer hurtige motorcykler det rigtige produkt. Dækkene overbeviser med korte bremselængder og god trækkraft på alle underlag.

Køb Heidenau K60 – det rigtige valg

K60 Heidenau er en ægte all-rounder som tilbyder et dæk, som kan sørge for at du er sikker både på og uden for landevejene. Med en forbedret slidbane og sammensætning leverer dækket bedre stabilitet i sving og vejrgreb på både tørre og våde vejbaner. Bemærk at K60 slidbanemønsteret varierer afhængigt af dækstørrelse. Nogle bagdæk har en profil i chevron-stil, mens andre har en kontinuerlig rille i midten af dækket.

K60 skiller sig ud, når du vil have fremragende trækkraft og langvarig slidbane, uanset om du er på jord, stenet grund eller asfalt. For at tilbyde denne trækkraft har Heidenau skabt K60 med en forbedret gummiforbindelse, der er med til at sørge for at dækket ikke bliver deformt lige meget hvor du kører henne.

Dæk Heidenau K60 – kendt for kvalitet

K60 Scout er et allround enduro dæk, der forbedrer håndteringen af vådgreb og stabilitet i sving yderligere fra forgængeren. Takket være de specielle riller i slidbanen i dækket, så har dækket et meget godt vejgreb selv når du kører off-road. Gennem en modifikation af visse profilelementer, har dækproducenten skabt en optimeret konstruktion af dækket, og en forbedret slidbane, hvilket betyder at dækket har en meget høj kørestabilitet.

Den første ting du bemærker ved K60 Heidenau dækkene er den usædvanligt stive sidevæg, dette gør dem ekstremt stabile, selv ved lavere tryk.

Find en god Heidenau K60 pris

Hvis du vil finde billige Heidenau K60 dæk, så skal du se dig lidt omkring på nettet, her kan du ofte finde meget gode Heidenau K60 tilbud. Et område, hvor K60 solidt udkonkurrerer TKC 80, er holdbarhed. Dækket er verdenskendt for at have en meget lav slidtage, hvilket betyder at det holder meget længere inden det skal skiftes. Hvis du har brug for hjælp med at finde det rigtige dæk, så kan du nemt bruge vores søgemaskine.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 21
se flere 1
af 21
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen