Valgte Filtre

Kleber DYNAXER HP 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Kleber Dynaxer HP 3 dæk

Hvis du er på udkig efter et sommerdæk som er fremstillet af en meget god kvalitet, så skal du absolut overveje at se på Kleber Dynaxer HP3 sommerdækket. Dynaxer HP3 fra Kleber er velegnet til både kompakte og mellemklassebiler og varevogne. Sommerdækket er et tiltalende kompromis mellem ydelse og sikkerhed, og det giver god trækkraft og præcis kørsel og bremsning i de fleste vejrforhold.

Kleber dæk Dynaxer HP 3 – kendt for kvalitet

Når du er på udkig efter et sikkert dæk i mellemklassen, skal du ikke glemme Dynaxer HP 3-Kleber, fordi sommerdækket tilbyder en afbalanceret blanding af høj levetid og optimalt vejgreb takket være en hybrid dækforbindelse. Dæk Kleber Dynaxer HP 3 til den varme sæson er især velegnet til små biler, mellemklasse køretøjer og varevogne. De mange forskellige dækstørrelser, som dækket tilbydes i, garanterer en universel anvendelse. De tilbudte dækdimensioner spænder fra 165/65 R14 for små biler i biler til 255/40 R19 for luksusbiler. Dækkets hastighedsindeks går helt op til Y, hvilket tillader en maksimal hastighed på op til 300 km/t.

Find en god Kleber Dynaxer HP 3 pris

Med sin rullestøj mellem 69 og 72 dB er Kleber Dynaxer Hp 3 et meget stille sommerdæk. Det lave støjniveau har en positiv effekt på kørekomforten, hvilket bør være glædeligt for passagerne, især på lange motorvejsture i sommerferien. De brede langsgående riller transporterer det vand, der akkumuleres under dækket hurtigt ud til siderne, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Hvis du vil købe Kleber Dynaxer HP 3 dæk så finder du et stort antal af dæk i vores online butik.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 98
se flere 20
af 98
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen