Valgte Filtre

Lastbildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori


Det skal man vide om lastbildæk

Det er ikke nogen hemmelighed, at lastbilsdæk skal være meget robuste, dette er på grund af at de bliver brugt meget mere, og til længere distancer end almindelige dæk til en personbil. Lastbildæk bliver ofte udsat for meget skiftende vejr- og vejforhold. Når man skal købe nye dæk til sin lastbil, så skal man ikke kun overveje rullemodstand, men også hvor og med hvilket læs man vil bruge lastbilen.

Lav rullemodstand og lastbildæk

Især hvis man kører meget lange turer med sin lastbil, så kan det være en god ide, at sætte sig ind i hvordan rullemodstanden påvirker dækkene. Hvis man finder det rigtigt dæk til sin lastbil, så kan man faktisk være med til, at reducere mængden af brændstof som bliver brugt. På den måde er man ikke kun med til at beskytte miljøet, men man kan som speditør også sparer en masse penge. Dæk til lastbiler bliver i dag fremstillet på en sådan måde, at de er mindre støjende, dette er især vigtigt hvis man kører lange turer.

Find den rigtige lastbildæk størrelse

Det er naturligvis meget vigtigt, at man finder det rigtige dæk til sin lastbil, men faktisk er den rigtige størrelse af dæk meget vigtigere for lastbilen. Hvis man er i tvivl om hvilken størrelse af dæk som man skal købe, så kan man ofte se størrelsen af de dæk der sidder på, ved at se på siden af dækket.

Find billige lastbildæk priser

Der er mange som tror, at det at købe nye dæk til sin lastbil er en meget dyr affære, men det er faktisk lige meget, om man leder efter dæk fra verdenskendte dækproducenter som Michelin, Bridgestone, Goodyear eller Continental så kan man ofte finde gode lastbildæk priser, hvis man bruger lidt tid på at se sig omkring.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2146
se flere 20
af 2146
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen