Valgte Filtre

Vinterdæk til lastbil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori


Det skal man vide om lastbil vinterdæk

Når vinteren nærmer sig, og man står og skal til at købe nye vinterdæk til sin lastbil, så er der nogle forskellige forholdsregler som man skal huske at overholde. Blandt andet findes der når det kommer til vinterdæk, ikke ens regler over hele Europa. Derfor er det vigtigt, at man kender lovene i de lande som man kører igennem på sin rute.

Hvorfor er lastbil vinterdæk vigtige?

Om vinteren vil man opleve at vejrforholdene og dermed også vejforholdene meget hurtigt ændre sig. På et tidspunkt kan vejbanen være tør og ren, og i det næste sekund kan det begynde at sne og vejbanen bliver våd og glat. Derfor er det vigtigt, at man skifter til vinterdæk når man kører med en lastbil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de stadig kan modstå den vægt som en lastbil bliver udsat for.

For at tilbyde et godt vejgreb selv ved lave temperaturer, er vinterdæk lavet med en speciel koldresistent gummiblanding. Denne gummiblanding er blødere end den som man finder i sommerdæk, og dermed forbliver dækket mere fleksibelt ved koldere temperaturer. Vinterdæk som er udstyret med et snefnug symbol, kan bruges i alle lande hvor vinterdæk er påkrævet ved lov.

Find billige lastbil vinterdæk priser

Det er lige meget om man er på udkig efter lastbil vinterdæk fra de kendte mærker som Continental, Goodyear og Michelin eller om man hellere vil købe dæk fra en mindre kendt dækproducent, så kan man altid finde billige lastbil vinterdæk priser hvis man ser sig lidt omkring.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1461
se flere 20
af 1461
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen