Valgte Filtre

Metzeler Roadtec 01 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Metzeler Roadtec 01 dæk

Den seneste innovation fra Metzeler garanterer fremragende greb på våde, tørre og ujævne vejoverflader. Dækket tilbyder førsteklasses ydeevne, og enestående stabilitet ved tophastighed. For at sikre det bedst mulige vejgreb på skiftende vejbelægninger under alle vejrforhold, bør du overveje at købe Roadtec 01 fra Metzeler.

Det nye slidbanedesign med stærkt forbedret vejgreb kombineret med en silicaforbindelse, der er blevet videreudviklet fra forgængeren Roadtec Z8 Interact, giver maksimal komfort i alle køresituationer. Dette resulterer også i et forbedret kilometertal og en længere levetid af dækket. De skrå riller i dækket sikrer et højt vejgreb. Dæk Metzeler Roadtec 01 strategiske layout og geometri har også forbedret dræning af vand, på den måde kan der ikke opstå akvaplaning, hvilket kan få fatale konsekvenser for en motorcykel.

Dæk Metzeler Roadtec 01 til tunge køretøjer

Hvis du har en tung motorcykel eller tung last, kan du også købe en forstærket version med den ekstra betegnelse HWM (Heavy Weight Motorcycles). I modsætning til standardversionen er det bageste dæk udstyret med en to-lags krop. Dette absorberer vibrationer bedre og øger stabiliteten.

Find en god Metzeler Roadtec 01 pris

Hvis du mangler nye dæk til din motorcykel, så kan du ofte finde gode priser på Metzeler Roadtec 01 dæk på nettet. Metzeler dæk Roadtec 01 blev udviklet til at tilfredsstille et stort antal motorcyklister med forskellige typer motorcykler. Metzeler Roadtec 01 er uovertruffen i ydelse på våde veje, under vanskelige vejforhold og med hensyn til kilometertal og stabilitet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 28
se flere 8
af 28
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen