Valgte Filtre

Metzeler Tourance Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Metzeler Tourance dæk

Hvis du er på udkig efter et innovativt enduro-dæk udviklet til store, moderne enduro motorcykler, så skal du overveje at købe Metzeler Tourance dæk. Dette motorcykeldæk kan overbevise takket være dets velafbalancerede forhold mellem pris og ydelse. Dækket tilbyder fremragende ydelse i både ujævnt og ru terræn.

Dækproducenten Metzeler har været BMW-partner siden 1980. Metzeler dæk Tourance er også en del af det originale udstyr til BMW Touring-maskiner. Det kraftige motorcykeldæk blev udviklet specielt til brug på vejen. Robuste kontaktoverflader tåler selv lange afstande. Metzeler Tourance kan også klare høje hastigheder.

Dæk Metzeler Tourance – god dækkonstruktion

Til Tourance Metzeler dæk bruger fabrikanten et et-lags stålbælte udviklet af Metzeler. Dette er for at give dækkene en endnu bedre stivhed og samtidig reducere dækvægten. Det specielle design af dækkets profil, betyder at akvaplaning har vanskeligere ved at opstå. Selv ved høje hastigheder behøver motorcyklister derfor ikke at frygte for deres sikkerhed. Og du kan være hurtig på farten med dækkene, de er godkendt til tophastigheder på op til 240 km/t.

Find en god Metzeler Tourance pris

Den moderne konstruktion af Metzeler Tourance muliggør en reduktion af dækvægten og en optimal fordeling af varmen. Derudover slides slidmønsteret jævnt og øger dermed kilometertallet markant. Hvis du er på udkig efter gode Metzeler Tourance priser, så finder du ofte meget gode tilbud på nettet. Dækket fås i forskellige størrelser, så du finder helt sikkert det dæk der passer til dine behov. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 20
af 20
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen