Valgte Filtre

Michelin Alpin A4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Michelin Alpin A4 dæk et solidt vinterdæk

Hvis du leder efter nye vinterdæk til din bil, og ikke vil gå på kompromis med noget, så er Michelin Alpin A4 dækket absolut det rigtige valg. Dækket ligger altid i toppen af alle rankings, og er blevet testet af mange forskellige test institutioner som FDM og tyske TÜV, og har af alle fået topkarakterer.

Michelin er kendt som en af topproducenterne inden for dækindustrien, og Michelin Alpin A4 dækket er absolut et af firmaets bedste dæk. Det gode ved dette produkt er, at selvom det er et vinterdæk, så har du ikke en lang bremselængde. Michelin har også klaret at reducere vægten og dermed nedsætte rullemodstanden, hvilket betyder at dækket er med til at skabe et reduceret brændstofforbrug.

Michelin Alpin A4, det rigtige valg om vinteren

Det kan godt være, at vinteren i Danmark ikke er så hård, men hvis du overvejer at tage på vinterferie, enten i Norden eller i Østrig og Schweiz, så vil du hurtigt opleve at forskellen mellem, at have de rigtige og de forkerte dæk kan have store konsekvenser. Det er lige meget om du kører på isglatte veje, eller om der ligger meget sne, med Michelin Alpin A4 er du sikker på at have en god køreoplevelse. Dækket kommer med Full Active Tread Teknologi, hvilket er med til at forbedrer bremsning, trækkraft og kørselsstabilitet. Takket være dækkets design, så er der en optimal fordeling af trykket inde i dækket, dette betyder at dækket bliver slidt mere ensartet, og dermed får en længere levetid.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 21
se flere 1
af 21
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen