Valgte Filtre

Michelin ANAKEE 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Michelin Anakee 3 dæk

Michelin er en af verdens største dækproducenter i dag. Virksomheden fremstiller alle typer bildæk, lastbil- og terrængående dæk og en bred vifte af Michelin-motorcykeldæk. Sortimentet af Michelin motorcykeldæk blev udvidet i 2012 med det første Michelin Anakee dæk, i dag er dækket i sin tredje generation og er kun blevet bedre.

Michelin Anakee 3 til enduro motorcykler

Hvis du ejer en stor enduro, hvis du kan lide at tage på lange ture og vil stole på et rigtig godt dæk, får du en god service med Michelin dæk Anankee 3 Michelin. Michelin Anakee 3 er primært designet til enduro motorcykler som har mellem 600 - 1.200 cc. Rækken af dækstørrelser er ret stor i denne serie.

Anakee 3 fra Michelin har en gummiblanding af høj kvalitet - en såkaldt 100% silicium dioxidblanding - og de skrå slidbanespor sikrer fremragende vejgreb på både tørre og våde veje. Dækkene er fremstillet til hastigheder på mellem 180 km/t og 240 km/t, alt efter hvilken størrelse du køber.

Find en god Michelin Anakee 3 pris

På grund af det gode udvalg af dækbredder giver Michelin Anakee 3 serien mulighed for at skabe det optimale dæk til motorcyklisters personlige behov. BMW har valgt Michelin som hovedleverandør af originalt udstyr til modellerne R 1200 GS, R 1200 GS Adventure og F 700 GS. Dette betyder også, at du ofte kan gode meget gode priser på Michelin Anakee 3 dæk online.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 5
af 5
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen