Valgte Filtre

Michelin Latitude Cross Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Michelin Latitude Cross dæk

Når det er tid til at købe nye dæk til din SUV eller pickup, så kan det nogle gange være lidt svært at finde det rigtige dæk der passer til ens behov, men takket være det nye dæk fra Michelin Latitude Cross, så har dækproducenten gjort dette valg meget nemmere. De har nemlig klaret, at kombinere de terrængående egenskaber fra offroad dæk, med den høje kørekomfort fra et almindeligt landevejsdæk.

Køb Michelin Latitude Cross

Med Latitude Cross har Michelin kombineret et stort antal lameller med en speciel gummiblanding, der giver dette dæk fremragende trækkraft på løse og glatte overflader som fugtigt græs og mudder. Michelin Latitude Cross har afrundede slidbaneblokke, der danner et stort kontaktområde med vejen. Dette reducerer rullestøj, og dækket tilbyder en høj grad af kørekomfort. Dækkets gummiblanding blev først benyttet i dæk fra landbrugsmaskiner, dette betyder at sten og grus ikke kan ødelægge dækket. Tunge køretøjer drager især fordel af den robuste konstruktion og lave dækslitage.

Michelin Latitude Cross pris

Når det er tid til at finde dækket i butikkerne, så finder du online meget gode priser på Michelin Latitude Cross, og hvis du ser dig lidt omkring, så finder du dækket der passer til lige præcis det køretøj som du har stående i garagen. Du kan tit spare penge ved at købe flere dæk på en gang, på den måde får du mængderabat. Dækket fås i dimensionerne mellem 15 og 18 tommer, men du skal være opmærksom på, at det ikke er alle dæk som er forstærket i deres ydrevægge.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 46
se flere 20
af 46
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen