Valgte Filtre

Michelin Pilot Alpin PA4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Michelin Pilot Alpin PA4

Michelin dæk er blandt nogle af de bedste dæk du finder på markedet, og Michelin Pilot Alpin PA4 er heller ikke nogen undtagelse. Dækket er til sporty biler og bliver fremstillet i to varianter: med en retningsspecifik profil, der specifikt er beregnet til Porsche biler og med en asymmetrisk profil til alle andre køretøjer.

De asymmetriske dækprofiler er kendetegnet ved en særlig nøjagtig styregenskab. Michelin Pilot Alpin PA4 dækprofilen har mange forskellige mønstre. Når de alle arbejder sammen kan de gribe godt fast på med jorden på snedækkede veje, hvilket forbedrer trækkraft - især fordi de er arrangeret i forskellige vinkler. De specielle 3D-lameller på dæk Michelin Pilot Alpin PA4 er ikke kun gode for bilister som kører på snedækkede vejbaner men også til dem der kører på våde vejbaner fordi der ikke kan samle sig vand under dækket, og på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Når det er koldt udenfor, forbliver Pilot Alpin PA4 fra Michelin fleksibel på grund af sin specielle HelioCompound gummiblanding med solsikkeolie, hvilket sikrer tilstrækkeligt fleksibilitet. Dette forkorter også bremselængden næsten tre meter mindre end forgængeren Pilot Alpin PA3.

Find en god Michelin Pilot Alpin PA4 pris

Michelin tilbyder dette vinterdæk i størrelser fra 17 til 21 tommer, så du finder sikker gode priser på Michelin Pilot Alpin PA4 og det rette dæk som passer til den bil du har stående i garagen. Dækket kan købes i forskellige hastighedsklasser, hvilket betyder at du kan køre helt op til 270 km/t med dette dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 99
se flere 20
af 99
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen