Valgte Filtre

Michelin Pilot Sport 4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Michelin Pilot Sport 4 dæk en stærk efterfølger til et godt sommerdæk

Da Michelin præsenterede deres Pilot Sport 3 dæk, var der mange som mente det var det perfekte sommerdæk. Nu har den franske dækproducent sendt en opdatering på markedet, som bruger nye innovative teknologier for, at forbedre dækkets sikkerhed og effektivitet. Dækket er som forgængeren også rettet mere mod folk som har sportsvogne, sports coupes, og sedans, dækket bliver ofte brugt som standard dæk hos flere bilfabrikanter som blandt andet BMW, Mercedes, Audi og Porsche.

Michelin Pilot Sport 4 dæk har en speciel gummiblanding

Michelin har blandt andet forbedret dækkets vejgreb ved hjælp af en speciel gummiblanding, som består af specielle elastomerer og silikoner, dette betyder at man oplever en forbedret styrepræcision selv hvis man kører med en høj hastighed. Dette er på grund af Dynamic Response-teknologien, som er med til at sikre, at dækket ikke bliver deformt når man kører hurtigt, dette skyldes bæltelaget som er fremstillet af aramid og nylon. Den specielle gummiblanding, betyder også at dækket har en kortere bremselængde end sin forgænger, derudover har dækket takket være sin gummiblanding også en længere levetid.

Hvis man skulle komme ud for den gode danske sommer, og det regner rigtigt meget, behøver man ikke være nervøs for akvaplaning, for dækket er designet med brede og dybe mønsterriller som spreder vandet rundt, så man undgår akvaplaning.

Pilot Sport 4 dækket er designet til at skulle bruges i de varme tørre og våde forhold, fordi det er et Max Performance Sommer dæk, så er det ikke designet til at bruges i de kolde vintermåneder.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 104
se flere 20
af 104
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen