Valgte Filtre

Michelin Pilot Sport 4S Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Det skal du vide om Michelin Pilot Sport 4S dæk

Michelin Pilot Sport 4S er specielt designet til højtydende køretøjer. Den innovative bi-sammensatte teknologi sikrer, at det højtydende dæk har et bedre vejgreb på vejen. Foruden en højere styrepræcision sikrer Michelin Pilot 4S Sport også forbedret greb. Derudover tilføjes det lave brændstofforbrug og dækslitage. Pilot 4S fra Michelin bruger også forskellige gummiblandinger udvendigt og indvendigt.

På indersiden bruges en ny blanding af silica og funktionelle elastomerer, der specifikt optimerer vedhæftningen på våde veje. På den anden side optimerer den nye elastomerforbindelse på ydersiden dækkets vejgreb på tørre vejbaner.

Producenter af luksusbiler anbefaler at du køber de bedste dæk til din bil, derfor er Michelin Pilot Sport 4S det første valg for både Mercedes-AMG og Ferrari. Det er ikke så underligt, at de nye modeller Ferrari GHTC4 Lusso og Mercedes AMG E-Klasse E63 og E43 er udstyret med Michelin Pilot Sport 4S som originaldæk. Ligesom Michelin Energy Saver + -modellen har Michelin Pilot Sport 4S også en længere levetid end sine konkurrenter.

Dæk Michelin Pilot Sport 4S ægte lidenskab - enestående køreoplevelse

Michelin Dynamic Response Technology tilpasser sig kontinuerligt til vejen for høj præcisionsstyring, fremragende hjørnepræstation og for at opnå et bemærkelsesværdigt godt kilometertal for et sommerdæk. Og den revolutionerende Multi Compound Construction tilbyder uovertruffen stabilitet på tørre og våde vejbaner.

Find en god Michelin Pilot Sport 4S pris online

Leder du efter et dæk, der er ekstremt holdbart og kendetegnet ved optimeret vejgreb? Så køb Michelin Pilot Sport 4S. Hvis du vil købe Michelin Pilot Sport 4S billigt, kan du gøre det direkte over Internettet.I vores online butik finder du gode Michelin Pilot Sport 4S tilbud og du får de højtydende dæk billigt og i mange forskellige størrelser. Sommerdækket fra Michelin giver endnu kortere bremseafstand og forbedret håndtering. Du har mulighed for at købe dækket Michelin Pilot 4S i størrelsen 19 eller 20 tommer. Selv med et meget højt indeks giver dækket fremragende kørestabilitet. Hastigheder er mulige afhængigt af dækstørrelse på op til 400 km/t. Dette betyder, at dækket Michelin Pilot Sport 4S også er ideelt til sportsbiler.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 175
se flere 20
af 175
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen