Valgte Filtre

Michelin Pilot Sport Cup 2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om Michelin Pilot Sport Cup 2 dæk

Hvis du ejer en luksusbil, så ved du også at du ikke går på kompromis med noget, det samme gælder for dine dæk. Michelin Pilot Sport Cup 2 er et dæk, der er designet specielt til racerbanen, men som også har tilladelse til brug på de offentlige landeveje. Porsche GT2 og GT3 i 997-serien leveres med Pilot Sport Cup 2 Michelin dæk, som standardudstyr når de forlader fabrikken.

Michelin dæk Pilot Sport Cup 2 – innovativt design

Fordi dækket er fremstillet med racerbanen i tankerne, så er der også en masse innovative design elementer som er indbygget i dækket. Blandt andet kan du takket være Track Longevity Technology 2.0 - drage fordel af den perfekte ydelse af dækket i længere tid, det er først og fremmest på grund af de nybyggede ydre dækskuldre, der består af en speciel gummiblanding, der er kendetegnet ved en særlig markant slidstyrke.

Selv ved meget høje hastigheder, er dækket Michelin Pilot Sport Cup 2 kendt for sit meget gode vejgreb og korte bremselængde, dækket reagerer på de mindste styrebevægelser. Til den indre og den ydre del af dækket bruges en separat gummiblanding. Michelin Pilot Sport Cup 2 har en profilhøjde, der er så lav som sædvanlig for sportsdæk, men som er blevet gjort lidt dybere, så risikoen for akvaplaning stadig er lille.

Find en god Michelin pilot sport cup 2 pris

Hvis du er på udkig efter et dæk, der ikke kun tilbyder perfekt greb, men også perfekt ydeevne på racerbaner og på landevej, så har du med et køb af Michelin Pilot Sport Cup 2 truffet det helt rigtige valg.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 83
se flere 20
af 83
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen