Valgte Filtre

Michelin Pilot Super Sport Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Det skal du vide om Michelin Pilot Super Sport dæk

Michelin Pilot Super Sport er et dæk, som er fremstillet til de bilister som stiller store krav til deres mere sporty biler. Dækket kommer som standardudstyr på flere biler fra fabrikken, blandt andet benytter Volvo Pilot Super Sport Michelin dæk til deres nye biler som for eksempel S60 og V60 Polestar. Så med et køb af Michelin Pilot Super Sport dæk så ved du allerede, at du har truffet det rigtige valg.

Dæk Michelin Pilot Super Sport – kendt for kvalitet

Dette sommerdæk bruger det højtydende Twaron-fiber. Det er meget elastisk og sikrer fremragende kørestabilitet selv ved høje hastigheder. Det gør dækkets slidbane mere fleksibelt, så slidbanen i midten ikke er lige så solid som den på dækkets skuldre, det betyder at dækket bliver mindre deformt ved varmere temperaturer.

Derudover består det af to komponenter: udvendigt bruges en sodbaseret blanding af elastomerer, som allerede i 24 timers løbet i Le Mans har bevist, at det er ekstremt holdbart, selv under ekstreme forhold. Indvendig sikrer en innovativ elastomerforbindelse maksimal vedhæftning på våde overflader.

Find en god Michelin Pilot Super Sport pris

Hvis du er på udkig efter gode priser på Michelin Pilot Super Sport, så kan du bruge vores søgemaskine på vores hjemmeside, for at se om du kan gøre brug af dette dæk til den bil som du har stående i garagen. Tilgængelig er Pilot Super Sport Michelin med en fælgdiameter på mellem 17 og 22 tommer. Så der er med andre ord tale om et dæk som passer til større køretøjer med store fælge. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 60
se flere 20
af 60
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen