Valgte Filtre

Michelin Power 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Michelin Power 5 dæk

Enhver motorcyklist ved at de dæk der sidder på deres motorcykel, kan have altafgørende betydning for deres sikkerhed på vejen. For at kunne køre sikkert og med et højt komfortniveau har du også brug for de bedste dæk.

Den franske dækproducent ser tilbage på mange års motorsporterfaring og udnytter den viden, der opnås ved dette til udviklingen af de nuværende Michelin motorcykeldæk. Resultatet er pålidelige dæk, der er overbevisende på mange måder. Motorcykeldæk Michelin Power 5 tilbyder ikke kun greb på lige strækninger og i sving. De inspirerer med deres lave slitage og det faktum, at de giver den bedst mulige kontrol over motorcyklen, selv når vejen er våd.

Dæk Michelin power 5 – høj kvalitet

Den specielle gummiblanding i Power 5 Michelin dæk er designet med et højt indhold af silica, dette sikrer sikker kørsel. På tørre veje har dækket en perfekt kontaktlade hvilket betyder, at du får du det bedste greb, stabilitet og en fremragende køreoplevelse. Men også under våde forhold er Michelin Power 5-dækkets sikkerhedsegenskaber overbevisende. Dækkets specielle profilmønster betyder, at dækket opretholder et godt vejgreb, og at der ikke kan opstå akvaplaning.

Power 5 Michelin dæk

Dæk Michelin Power 5 henvender sig til ejere af sportsmotorcykler, der bruger deres motorcykel næsten udelukkende på offentlige veje. Det korrekte lufttryk og dæktryk til dit motorcykeldæk kan være afgørende for dækkets sikkerhed.

Find en god Michelin power 5 pris

Det specielle design gør dækkets udseende til noget meget specielt, designet er endda patenteret af Michelin. Inden du beslutter dig for en dækleverandør, er det vigtigt at foretage en detaljeret prissammenligning, det er den eneste måde at finde de bedste Michelin Power 5 priser på. Det skal også huskes, at de fleste udbydere på Internettet tilbyder væsentligt billigere priser end detailhandlere fordi de ofte har et meget større lager.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 6
af 6
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen