Valgte Filtre

Michelin Primacy 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Med Michelin Primacy 3 dæk er du sikker på at få en god kvalitet

Hvis du hellere vil betale lidt mere for at være sikker på at få højkvalitetsdæk, så skal du absolut overveje at købe Michelin Primacy 3 dæk. Michelin har længe været kendt som en af de bedste dækproducenter i verden, faktisk siger mange, at Michelin er blandt de tre bedste dækproducenter i hele verden, og dette dæk passer til dem der bruger deres bil rigtigt meget og kun vil have det bedste. Michelin Primary 3 er især kendt for at sikkerheden er absolut i top. Det er lige meget hvilken dæktest du læser, så roser de dækket, der er flere bilproducenter som bruger dette dæk på deres biler som standard dæk.

Michelin Primacy 3 dæk god køreglæde

I forhold til discountdæk, så er Michelin Primacy 3 designet på en sådan måde, at du vil opleve et meget mindre støjniveau når du kører hurtigt, dette er især rart hvis du ofte kører på motorveje. Selvom det er et sommerdæk så kan du sagtens bruge det både om foråret og om efteråret. Det kan godt være at nogle vil mene at dækket måske er lidt dyrt, men til gengæld er du sikker på, at kvaliteten er helt i top. Dækket ligger altid i toppen af tests når det kommer til vejgreb og komfort i sving, det er lige meget om du kører i vådt eller tørt føre, dækket har altid en kort bremselængde.

Dækket er designet på en sådan måde, at gummirillerne i dækket betyder, at du altid vil opleve en større kørselsstabilitet. Det er er lige meget om du kommer ud for akvaplaning, du er altid sikret et godt vejgreb, dækket er designet så det reagere på det føre som du befinder dig i, det er altså lige meget om vejen er tør eller våd, du er altid sikret en god oplevelse.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 70
se flere 20
af 70
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen