Valgte Filtre

Michelin Primacy 4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om Michelin Primacy 4 dæk

Hvis det er tid til at købe nye dæk til din bil, så er der en masse forskellige ting som du skal overveje, inden du begynder at lede efter nye dæk. Hvis det er sommerdæk som du mangler til bilen, så er det vigtigt, at du vælger dæk som er af en god kvalitet og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Hvis du køber Michelin Primacy 4 dæk, så har du allerede truffet det første vigtige valg, heldigvis kan du tit finde en god pris på Michelin Primacy 4 .

Michelin Primacy 4 pris og kvalitet

Michelin Primacy 4 dæk er kendt for deres kompromisløse sikkerhed, selv når de er slidt ned. Dækkene tilbyder et enestående vådgreb. I forhold til Michelin Primacy 3 som er forgængeren, så tilbyder disse dæk næsten 22% bedre vanddræning. Takket være den nyeste generation af højtydende gummiblanding, er Primacy 4 i stand til at levere fremragende bremseevne på både våde og tørre veje.

Michelin Primacy 4 er designet til sikkerhed og lang levetid. Derfor har Michelin inkorporeret Evergrip-teknologi i Primacy 4 slidbanen.

Dæk kræver riller i slidbanen for at dræne vand ud til siderne. Disse riller forsvinder normalt, når dækket bliver mere slidt og dermed mister dækket også vejgrebet. Men med Evergrip-teknologi, kommer der nye slidbaner frem efterhånden som dækket bliver brugt, dette er fordi der er indbygget nye riller nede i gummiet. Dermed reduceres risikoen for akvaplaning, og bremselængen holdes så kort som mulig.

Michelin Primacy 4 pris

Dæk fra Michelin Primacy 4 er kendetegnet ved, at de er meget populære blandt folk som ejer luksusbiler, og varevogne. Dækket har en speciel gummiblanding, som er forstærket så dækket kan klare den tungere vægt, som disse køretøjer ofte har. Gummiblandingen sørger også for, at dækkene ikke bliver deforme når det bliver meget varmt om sommeren. Den specielle gummiblanding betyder også, at du oplever mindre kabinestøj inde i køretøjet, dette er især vigtigt hvis du bruger bilen til lange distancer.

Alt efter størrelsen på dine Michelin Primacy 4 dæk, så kommer de med forskellige hastighedsindeks. Du kan bruge dine dæk til hastigheder mellem 210 og 300 km/t. Selv hvis du køber billige Michelin Primacy 4 dæk, så ved du at de dæk som du får er af en meget god kvalitet.

På nettet kan du ofte finde gode tilbud på Michelin Primacy 4 dæk, hvis du køber mere end ét dæk ad gangen, så kan du ofte få mængderabat. I det hele taget anbefales det, at du altid udskifter dine dæk parvis, så hvis du udskifter det højre fordæk, så bør du også udskifte det venstre fordæk på samme tid.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 184
se flere 20
af 184
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen