Valgte Filtre

Racerdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om motorcykel racerdæk

Mens de fleste motorcyklister bruger deres motorcykel til at komme fra punkt A til punkt B, så er der nogle som presser deres maskiner til det maksimale. Hvis du ofte finder dig selv på en racerbane med din motorcykel, så ved du med sikkerhed, at du har brug for specielle racerdæk til din motorcykel. Hvis ting som slick- og regndæk lyder bekendt, så er det nok fordi du er vant til, at købe nye racerdæk til din motorcykel.

Slickdæk er en type dæk som har en glat slidbane, ved at fjerne mønsteret i dækket opnår man en større kontakt mellem dækket og vejbanen, dermed maksimere man trækkraften på dækket. Det er dog vigtigt, at du kun bruger slickdæk på tørre vejbaner, da de ikke har særlig god bremsekraft på våde vejbaner.

Mc Racerdæk

Fordi mc racerdæk bliver udsat for enorm varme, på grund af den friktion der opstår mellem dækkene og vejbanen, så er det meget vigtigt, at man kun køber dæk der er fremstillet specielt til racerløb. Derfor skal man være opmærksom på, at der på dækket er forkortelsen "NHS", dette står for "Not for Highway Service", med andre ord ikke tilladt til gadebrug.

Racerdæk tilbud

Det er lige meget om du leder efter Michelin eller Pirelli dæk, så kan du tit finde racerdæk tilbud hvis du ser dig lidt omkring. Du skal bare huske på, at de fleste racerdæk ikke er tilladte til kørsel på almindelige gader. Du kan nemt finde størrelsen på dine racerdæk ved at se i registreringspapiret.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 168
se flere 20
af 168
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen