Valgte Filtre

Scooter / Knallert Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal man vide om knallert dæk

Det er lige meget, om man bruger din knallert til at køre ud at handle i byen med, eller om man har planer om, at bruge ens scooter til at køre en weekendtur på, så er det vigtigt at man har de rigtige knallert dæk. En scooter kan måske ikke køre lige så hurtigt som en motorcykel, men derfor er de rigtige dæk alligevel meget vigtige. Det kan godt være, at knallerten var mere populær i Danmark før i tiden, men der er stadig mange danskere, som kører på en knallert.

Scooter dæk fra mange producenter

Næsten alle de store dækproducenter som Continental, Dunlop, Michelin, Pirelli, eller Bridgestone fremstiller dæk til scootere. Der er mange ting som der skal tages højde for, når man leder efter et nyt dæk til sin knallert. Hvis en stabil køreoplevelse på vejen er vigtig, så skal man overveje at købe Michelin dæk, hvis man derimod er mere til sporty kørsel, så skal man overveje Continental dæk. Til fælles har alle disse dæk, at deres gummiblanding gør at de har et bedre vejgreb. Det er vigtigt, at et scooter dæk har et godt vejgreb i både sol og regn, man ved jo aldrig hvordan vejret er, når man skal hjem fra arbejde, og man kan jo ikke bare lade scooteren stå fordi det regner.

Find det rigtige knallert dæk

Hvis man ikke er sikker på, hvilken slags dæk man skal bruge til sin scooter, eller hvilken størrelse man skal bruge, så kan man finde denne information ved at kikke i registreringspapirerne eller man kan se på siden af de gamle dæk. Hvis koden på dækket ser lidt forvirrende ud, så er den faktisk ret nem at afkode. Hvis man har en kode hvor der står 120/70 R17, så betyder de 120 hvor bredt dækket er, det næste tal betyder hvilken belastningsindeks dækket har og er en procent, bogstavet betyder hvilken form for dæk det er, i dette tilfælde er der tale om et radial dæk, det sidste tal er størrelsen på fælgen, med andre ord skal denne fælg være 17 tommer.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 963
se flere 20
af 963
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen