Valgte Filtre

Nankang Noble Sport NS-20 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Nankang Noble Sport NS 20 dæk

Nangkang Noble Sport NS-20 er et billig kvalitetsdæk fra Asien. Dette dæk er lavet af en populær dækproducent med mange års erfaring inden for dækproduktion. Nangkang Noble Sport NS-20 er teknologisk avanceret og gennemgår streng kvalitetskontrol på alle trin i fremstillingsprocessen.

Kvalitetsstandarden er udviklet til en alsidig belastning med de bedste køreegenskaber og bliver synlig i alle dækdetaljer. Nangkang Noble Sport NS-20 opfylder alle krav og standarder på det europæiske marked og tilbyder uovertruffen værdi for pengene. Denne profil er udviklet til sportslige mellem- og avancerede køretøjer. Ud over præcis håndtering og god komfort tilbyder dette dæk et lavt støjniveau. Noble Sport NS 20 fra Nankang er godkendt i hastighedsklasserne W og Y kan køres op til en tophastighed på 270 km/t eller endda 300 km/t.

Nankang Noble Sport NS 20 har en profil med særlig stærke riller. Disse deler dækket i flere blokke, der giver det fremragende stabilitet på lige veje og i sving. Talrige tværsnits riller er designet til at dræne vand, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Nankang Noble Sport NS 20 glider derfor ikke rundt på vejbane på grund af pludselig nedbør. Dækserien inkluderer også nogle XL-varianter med øget bæreevne til varevogne og lette lastbiler.

Find en god Nankang Noble Sport NS 20 pris

Nankang Noble Sport NS 20 er et sommerdæk til bilister, der leder efter sporty køreglæde til en god pris. Derfor kan du også tit være heldig at finde en god pris på Nankang Noble Sport NS-20 dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 183
se flere 20
af 183
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen