Valgte Filtre

Nankang ULTRA SPORT NS-2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Nankang Ultra Sport NS 2

Når du hører navnet Nankang Ultra Sport NS 2 så ved du allerede at du har truffet det rigtige valg, dæk fra Nankang tilbyder sporty kørsel, en høj dynamik på vejbanen og et godt vejgreb selv ved høj hastighed. Ultra Sport NS 2 fra Nankang primært fremstillet til mindre biler, men der er flere og flere sports coupe ejere som er begyndt at benytte dette dæk til deres biler.

Dæk Nankang Ultra Sport NS 2 - Sommerdæk med M + S-mærkning

Nankang Ultra Sport NS 2 er også godkendt til hurtige hastigheder: Afhængigt af dimensionen har dækkene hastighedsindeks H, V eller Z, hvilket betyder tophastigheder mellem 210 og 240 km/t. Men dette sommerdæk fra Nankang har en anden speciel funktion: Det er markeret med M + S-symbolet, hvilket betyder at dækket kan bruges som vinter- og helårsdæk. Så selv hvis det bliver koldt udenfor og vejen bliver glattere.

Nankang Ultra Sport NS 2 har en retningsbestemt V-profil. De stærke langsgående riller er med til at forbedre bremseevnen under alle vejrforhold. Lamellernes design betyder også at vandet under dækket bliver ledt ud til siderne af dækket, på den måde kan der ikke samle sig vand og dermed mindskes risikoen for at der opstår akvaplaning.

Find en god Nankang Ultra Sport NS 2 pris

Bilister, der leder efter et godt dæk uden at det koster dem en bondegård kan med ro i sindet Nankang Ultra Sport NS 2 dæk. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet kan du finde meget gode priser på Nankang Ultra Sport NS 2 dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 50
se flere 20
af 50
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen