Valgte Filtre

Nexen N blue HD Plus Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Nexen N'blue HD Plus

Nexen N'blue HD Plus er et nyt produkt fra den sydkoreanske dækproducent, der lover optimal håndtering. Sommerdækkets skulderområder er designet således, at de giver maksimal stabilitet på grund af den ideelle kraftfordeling og holder bremseafstandene korte, selv under vanskelige forhold. Gummiblandingen indeholder hydrofile stoffer såvel som polymerer, dette forbedrer vejgrebet på både tørre og våde vejbaner. På våde veje sikrer de fire brede langsgående riller og mange uregelmæssigt fordelte tværgående riller, at vandet drænes væk, risikoen for akvaplaning kan således reduceres betydeligt.

Dæk Nexen N'blue HD Plus - Miljøvenlige sommerdæk

Slidbanedesignet på Nexen N'blue HD Plus er valgt på hvert punkt på dækket, så rullemodstanden er lav. Den specielle friktionsteknologi der er benyttet til dækket, fører på den ene side til et lavt brændstofforbrug, på den anden side reducerede CO2-emissionen.

Nexen N'blue HD Plus har tre midterste ribben for et godt vejgreb selv ved høje hastigheder. Et forstærket stålbælte øger trækkraften af dækket og resulterer i kortere bremseafstand. Derudover deformeres dækket ikke så meget på grund af den høje sidevæk. Med Nexen N'blue HD Plus får du et miljøvenligt sommerdæk, der overbeviser med fremragende køreegenskaber gennem innovative teknologier.

Find en god Nexen N Blue HD Plus pris online

Hvis du også vil købe dæk Nexen N Blue HD Plus, er du kommet til det rigtige sted. Her finder du dækket i forskellige størrelser og design. Du kan sagtens finde gode Nexen N Blue HD Plus tilbud i vores online butik.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 217
se flere 20
af 217
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen