Valgte Filtre

Nexen N Fera SU1 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori

Hvad man skal vide om Nexen N’Fera SU1 dæk

Nexen N’Fera SU1 er et sommerdæk, det er fremstillet så det passer til smarte, hurtige og sporty biler, men også til kompakte biler til mere bykørsel.

Firmaet som fremstiller dækkene, har produceret dæk siden 1942, og har derfor op gennem årene, kunnet samle en masse erfaringer som gør, at de hele tiden har en fordel i forhold til mange andre dækproducenter.

De udvikler hele tiden ny teknologi, så de er i stand til at lave bedre og mere sikre dæk, og så fremstiller de dækkene på en sådan måde, at de skåner miljøet mest muligt.

Nexen har fremstillet deres sommerdæk, så de er specielt gode til våde vejbaner. De er lavet så der i slidbanemønstret er 4 asymmetriske riller og sidevendte riller, som sørger for at vandet på vejbanen, hurtigt og sikkert ledes væk fra dækkene.

Denne blandede dæksprofil gør, at der opstår meget gode bremseforhold, og et utroligt godt vejbane greb, når man kører på regnvåde veje. Hermed mindskes risikoen for akvaplaning også betydeligt.

Især de lidt mere hurtigere biler/racervogne nyder stor glæde af at kunne køre på Nexen N Fera SU1, da dækkene skal kunne holde til store hastigheder, ligge godt og stabilt i kurverne, og være nemme at manøvrere. Denne sikkerhed har Nexen opnået, fordi dækket i den yderste del af den asymmetriske dæksprofil, har en speciel skulder og ribbeblok.

Disse dæk er blevet testet af mange forskellige personer, og alle siger, at det er dæk som ikke larmer, og at de gør bilen mere økonomisk at køre i.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 126
se flere 20
af 126
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen