Valgte Filtre

Offroad / SUV / 4x4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal man vide om 4x4 offroad dæk

Normalt er det ikke navne som " offroad dæk, SUV dæk eller dæk til 4x4 ", som vi som kører i helt almindelige biler lægger mærke til, når vi skal købe nye dæk til bilen. For os der kører stille og rolig by- eller landevejskørsel, på helt almindelige asfaltveje, betyder disse navne heller ikke helt så meget. Men hører man til dem, som gerne vil kunne kører på veje og i områder, hvor der ikke er så meget på vejene udover jord og mudder, så begynder disse navne at give mening.

Det første man skal gøre, er lige at kikke på vejret udenfor, er det mon sommer, vinterdæk- eller måske helårsdæk, som man står og skal bruge. For selvom man kører i en stor og tung firhjulstrækker, så bremser den ikke bedre end en almindelig personbil på sommerdæk.

Specielt design af 4x4 dæk

Man skal huske på, at 4x4 dæk er specielle dæk, som skal monteres på alle 4 hjul, for at bilen beholder sin stabile kørsel. Dækkene er fremstillede med forstærkede dæksider og derfor er de mere stabile og robuste, og har en bedre trækkraft. Når man ser på hvordan dækket er opbygget, så kan man godt se, at det skiller sig lidt ud fra almindelige dæk, mønsteret på dækket er ofte mere tydeligt og markant, ofte er det også dybere, og med lidt mere afstand i selv dækkets riller. Dette er medvirkende til, at bilen står bedre fast i mudder, sne eller græs. Flere typer af 4x4 dæk har også selvrensende skulderblokke, hvilket er med til hurtigt at lede grus, jord og mudder væk fra dækkene under kørslen.

Innovative dæk til 4x4 køretøjer

Der forskes hele tiden i at gøre dæk bedre, og indenfor 4x4 teknologien er det heller ingen undtagelse. Her finder man nu dæk som egner sig til al slags vejr. Hvordan det... jo det er takket være SmartTRED Weather Reactive teknologien, som aflæser vejbanen man kører på, og tilpasser dækkenes styreregenskaber.

Find gode 4x4 dæk priser

Det kan ofte være vanskeligt at finde de bedste offroad dæk eller billige 4x4 dæk, men hvis man ser sig lidt omkring på nettet, kan det være lidt nemmere, endelig kan man jo også spørge hos den forhandler hvor man har købt bilen, de kan helt sikkert fortælle en, hvilke dæk der passer bedst til lige præcis den bil man har købt.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 7445
se flere 20
af 7445
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen