Valgte Filtre

Pirelli Angel GT Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Pirelli Angel GT dæk

Pirelli er en af de mest populære dækproducenter i verden, virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1872 af Giovanni Battista Pirelli. Virksomheden er især kendt for deres bildæk, men fremstiller også dæk til motorcykler. Selv med et køb af billige Pirelli Angel GT dæk ved du, at du har truffet det rigtige valg.

Pirelli er en premium producent. Så du får et teknisk moderne dæk i høj kvalitet. Angel GT Pirelli dæk er et motorcykeldæk, der er ideelt til kørsel på almindelige veje. Med denne model kan du køre op til 270 km/t eftersom dækket har et hastighedsindeks W. Den maksimalt tilladte belastning pr. dæk er 236 kg. Dette dæk er fremstillet uden en slange. Dette dæk må kun monteres på forhjulet af motorcyklen.

Køb pirelli Angel GT dæk – kendt for kvalitet

Pirelli Angel GT Dæk har længe været en vigtig konkurrent inden for dæk til sport og touring. Angel GT fra Pirelli har en speciel slidbane som kombineret med den legendariske Pirelli-ydeevne, er den perfekte tilføjelse til dagens high power motorcykler. Det dobbelte sammensatte design giver dig den ydelse og håndtering du har brug for i hjørnerne, mens dækkets slidbane tilbyder at dækket har en længere levetid og overlegen trækkraft på våde vejbaner.

Motorcykeldæk fra Pirelli har også i mange år sat standarder for kvalitet og ydelse. Pirelli motorcykeldæk kan opdeles i fem kategorier: racer, road, custom, off-road og scooter. På den tørre vej er Pirelli Angel ST især velegnet på grund af dets stabilitet, vejgreb og gode reaktion.

Find en god Pirelli Angel GT pris

Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, så kan du sagtens finde gode Pirelli Angel GT tilbud, det eneste du skal gøre, er at sammenligne priserne for at finde den bedste pris på Pirelli Angel GT dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 18
af 18
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen