Valgte Filtre

Pirelli Cinturato P7 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Pirelli Cinturato p7 dæk det ultimative helårsdæk

Hvem hader ikke at skulle skifte dæk to gange om året, og endnu mere at skulle bestille tid til at få det gjort, hvis man ikke kan selv. Derudover skal man også huske på pladsen de skal opbevares på, og at man måske skal have et ekstra sæt fælge.

Dette kan man nu slippe for, ved at køre på pirelli cinturato p7 dæk, det er et helårsdæk af meget høj kvalitet. Dækket har et meget godt vejgreb, uanset om man er kørende på hårde eller bløde underlag, om det er i de kolde vintertider eller en sur og våd dag i efteråret. Den specielle udformning af pirelli p7 cinturato, og de smarte riller i dækket, samt det super gode dækmønster, sørger for at man nemmere undgår akvaplaning, da vandet hurtigere ledes væk fra dækket, derudover bliver dækket slidt på en mere ensartet facon, så det har en længere levetid.

Pirelli cinturato p7 dæk fås i mange forskellige størrelser, hvilket gør det muligt for mange bilister at vælge netop denne type dæk. Det er et meget slidstærkt dæk, med et hastighedsindeks på op til 300km/t, og så er det også et brændstof økonomisk dæk, som er optimeret til at danne mindre CO2 udslip.

Dækket har også klaret sig fint i flere dæktests. Man kan køre længere på literen end på mange andre dæk, og så er det som nævnt tidligere et meget miljøvenligt dæk, da det er fremstillet af materialer som er mere venlige ved miljøet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 63
se flere 20
af 63
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen