Valgte Filtre

Pirelli Scorpion Rally STR Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Sælger


Vis alt

Pris kategori

Det skal du vide om Pirelli Scorpion Rally STR dæk

Pirelli, den femte største dækproducent i verden med hensyn til dækomsætning, blev grundlagt i 1872 af Giovanni Battista Pirelli og begyndte at producere dæk i slutningen af 1800-tallet. Indtil videre har Pirelli bil- og motorcykeldæk haft en varig indvirkning på dækindustrien. Pirelli præsenterede en rigtig revolution inden for motorcykeldæk på Intermot 2016 i Köln. Hvis du køber Pirelli Scorpion Rally STR så ved du at du har truffet det rigtige valg.

Scorpion Rally STR Pirelli – kendt for kvalitet

Med det nye Scorpion Rally STR fra Pirelli præsenterer Pirelli et on/offroad enduro dæk. Det er designet til at imødekomme efterspørgslen efter et aggressivt slidbanedesign kombineret med vigtige teknologiske fremskridt. Ducati benytter dækket som originalt udstyr til en ny model i Ducati Scrambler serien.

Scorpion Rally STR tilbyder en meget god ydelse på løst underlag, bedste stabilitet ved høje hastigheder, en behagelig håndtering på vejen, og maksimalt vejgreb under alle forhold. Udviklingen af ​​det nye dæk, drager fordel af den rigdom af erfaringer som Pirelli-ingeniører har opnået med den succesrige konkurrence fra Scorpion Rally.

Find en god Pirelli Scorpion Rally STR pris

Motorcykeldæk fra Pirelli har også i mange år sat standarder for kvalitet og ydelse. Pirelli motorcykeldæk kan opdeles i fem kategorier: racer, road, custom, off-road og scooter. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, så kan du sagtens finde gode Pirelli Scorpion Rally STR tilbud. Dækket fås i forskellige størrelser, så du finder sikkert et dæk der passer til dine behov. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 19
af 19
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen