Valgte Filtre

Pirelli Scorpion Verde Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Pirelli Scorpion Verde dæk

Hvis du har en større bil som for eksempel en SUV, så ved du også at det er vigtigt at de dæk du har på køretøjet er af en god kvalitet. Ofte bruges SUVs til kørsel på veje som ikke er asfalterede eller som måske ikke er så gode som almindelige veje. Hvis du køber Pirelli Scorpion Verde sommerdæk, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg.

Dæk Pirelli Scorpion Verde – kendt for kvalitet

Pirelli arbejder hårdt på at gøre deres dæk så miljøbevidste som muligt, dette gør de ved at fremstille deres dæk efter noget der hedder Green Performance-strategien. Dette betyder at dækket har et mindre brændstofforbrug og at bilen har en kortere bremselængde. Dækkene bliver fremstillet med en speciel gummiblanding som også betyder at dækket har en lavere rullemodstand end andre dæk.

Scorpion Verde Pirelli er fremstillet med en speciel slidbane der har dybe riller i dækket, på den måde bliver vand ikke samlet under dækket med bliver ledt ud til siderne af dækket. På den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning. Dækkets slidbane betyder også, at der er en større del af dækket som har kontakt med vejbanen, på den måde opretholder dækket et godt vejgreb på både tørre og våde vejbaner.

Find en god Pirelli Scorpion Verde pris

Hvis du vil købe disse sommerdæk, så kan du ofte finde en god pris på Pirelli Scorpion Verde hvis du ser dig lidt omkring. Ofte kan du spare penge hvis du køber flere dæk på én gang, da der ofte tilbydes mængderabat på køb af flere dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 77
se flere 20
af 77
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen