Valgte Filtre

Pirelli Scorpion Winter Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Pirelli Scorpion Winter dæk

Pirelli Scorpion Winter er et højtydende vinterdæk designet specielt til avancerede SUV'er. Til enhver tid tilbyder dette dæk høj stabilitet og omfattende kontrol og yder et væsentligt bidrag til førersikkerheden.

Dæk Pirelli Scorpion Winter – kendt for kvalitet

Dækproducenten fra Milan blev grundlagt i 1872 af Giovanni Battista Pirelli og har længe siden udviklet sig til en af ​​de vigtigste virksomheder på det internationale marked. Dette skyldes den optimale kvalitet og høje kilometertal for alle Pirelli-dæk, der er fremstillet under de mest moderne produktionsprocesser.

Det er lige meget om du bruger din SUV til lange strækninger på motorvejen eller om du bruger den til meget hårde terrænforhold det er ikke noget problem for Pirelli Scorpion Winter dæk. Takket være dækkets overlegne slidbane er denne model fra Pirelli en pålidelig og kraftfuld ledsager, sikker og stabil selv på snedækkede veje ved høje hastigheder.

Pirelli Scorpion Winter overbeviser med sin fremragende bremseegenskab og optimal håndtering. Dækket er kendt for at have en meget lav rullemodstand og derfor også en lavere rullestøj, så du ud over den høje brændstofeffektivitet og det lave brændstofforbrug også kan drage fordel af et høj komfortniveau under kørsel.

Find en god Pirelli Scorpion Winter pris

Pirelli Scorpion Winter lever op til den kvalitet du kender fra Pirelli. Selv under dårlige vejr- og vejforhold leverer dette dæk fremragende ydelse om vinteren og tilbyder bilister et godt vejgreb og fremragende trækkraft på sne og isglatte vejbaner. Hvis du vil købe Pirelli Scorpion Winter dæk, så kan du finde dette dæk i størrelser mellem 16 og 22 tommer.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 157
se flere 20
af 157
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen