Valgte Filtre

Pirelli Winter SottoZero 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Pirelli Winter Sottozero 3

Med Pirelli Winter Sottozero 3 er dette vinterdæk allerede i sin tredje generation. Det nye Sottozero dæk er også beregnet til bilister som ejer mellemklasses og luksus køretøjer og dem der ikke går på kompromis med kvalitet. Der stilles høje krav til et sådant vinterdæk, det skal tilbyde en ordentlig sikkerhed i alle vejrforhold.

Den specielle slidbane på dækket betyder at håndteringen forbedres i tilfælde af tørre vejbaner og bremselængden forkortes. Mindst lige så vigtig er imidlertid den pålidelige trækkraft som dækket tilbyder på sne. Profilblokkene i Winter Sottozero 3 fra Pirelli maksimerer antallet af kontaktflader, der griber fast i den snedækkede jord. De mange finner optager sneen og øger grebet.

Pirelli dæk Winter Sottozero 3 - Specialist til alle vejrforhold

Lige meget om sne og is tø eller regn bestemmer vejret, de brede langsgående riller fra Pirelli Winter Sottozero 3 er klar til at beskytte bilisten, vandet kan ikke samle sig under dækket men bliver i stedet for skudt ud til siderne, på den måde kan der ikke opstå akvaplaning.

Den lave rullemodstand, hjælper med at spare på brændstoffet, på den måde kan du kører længere med dækket. Dækkets kørestabilitet opretholdes selv i høje hastigheder, dækket er tilgængelig i størrelser mellem 16 og 21 tommer og afhængigt af dimensionen har dækket en tilladt hastighed på op til 270 km/t.

Find en god Pirelli Winter Sottozero 3 pris

Hvis du vil købe Pirelli Winter Sottozero 3 dæk til dit køretøj, så finder du ofte gode priser på Pirelli Winter Sottozero 3 på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Fordi Pirelli er så populær en dækproducent så kan du finde næsten alle størrelser online.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 151
se flere 20
af 151
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen