Valgte Filtre

Pirelli Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Pirelli dæk

Gennem tiderne har blandt andet flere rallykørere nydt godt af, at kunne købe og køre på Pirelli dæk. Tilbage i 1974 blev det brede radialdæk opfundet af firmaet, dette skete på opfordring fra Lancia-rallyteamet og det skulle bruges til den nye Lancia Stratos, senere blev det Subaru i World Rally Championship, som kom til at nyde godt af dette firmas dæk, da de i dag kører på Pirelli dæk.

En lang tradition for kvalitet

Kvalitets dæk fra Pirelli er faktisk blevet produceret siden 1872, og har gennem tiderne udviklet sig til at være den 5. største producent. Men det er ikke kunne rallybiler som nyder godt af dækkene, de findes også til almindelige personbiler, lastbiler, busser og endda også til motorcykler, og så kan de købes både som sommer, vinter og helårsdæk.

Gennem deres erfaringer med blandt andet at lave dæk til racerbilerne verden over, har de været i stand til at lave dæk, med fantastisk vejgreb, sammen med en god komfort og lang holdbarhed.

Specielle Pirelli dæk slidbanemønstre

Pirelli har udviklet to forskellige type af slidbanemønstre, som giver en bedre håndtering og stabilitet på vejen, og dette er ligegyldigt om man kører på tørre eller våde vejbaner. På forhjulene er det retningsbestemte dæk, og på baghjulene er det asymmetriske dæk.

Dækkene er for eksempel også udviklet på en sådan måde, at selv hvis man skulle punktere, så oplever man ikke et øjeblikkeligt tab af dæktrykket, hvilket desværre ofte resulterer i ulykker.

Man kan ofte være heldig at finde gode Pirelli dæk priser på nettet, man skal bare se sig lidt omkring, så kan der tit være penge at spare.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2665
se flere 20
af 2665
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen