Valgte Filtre

Regummierede Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om regummierede dæk

De fleste tror nok at der kun findes to forskellige former for dæk, de nye og de brugte, men dette er ikke helt rigtigt. Der findes faktisk en tredje form hvor der bruges nye slidbaner på gamle dæk. Dette hedder regummierede dæk.

Hvad er et regummieret dæk?

Regummiering er faktisk en relativt ofte brugt proces, hvorved man kan forlænge levetiden af gamle dæk. Ved denne metode fjernes slidbanen på et dæk, der stadig har en god strukturel kvalitet, og dækket gennemgår derefter en proces, hvor det får en helt ny slidbane og sidegummi. Det nye dæk bliver derefter sendt igennem en hærdningsproces hvor det nye gummi vulkaniseres til den oprindelige karkasse, og dækket får således et nyt slidbanemønster.

Regummiering er meget miljøvenlig. Når de eksisterende dæk gøres klar til videre brug, så ender de gamle dæk ikke bare på lossepladsen. Det reducerer også kuldioxidemissionerne og sparer millioner af liter af olie, som er nødvendigt for at fremstille nye dæk. Når du får dine gamle dæk regummieret i stedet for at købe nye dæk, spiller du derfor en vigtig rolle for at spare på de dyrebare naturressourcer, og du beskytter miljøet.

Find de bedste regummierede dæk

Som med alle andre former for dæk, så er der også visse dækproducenter som er mere berømte når det kommer til regummierede dæk. Marangoni er nok den mest kendte producent. Den italienske producent har specialiseret sig i regummierings fremstillingsprocessen. De garanterer en ydeevne som svarer til den som du får på et splinternyt dæk. Den franske dækproducent Blackstar er især kendt for at fremstille regummierede dæk til SUVs og andre større køretøjer. Goodyear – Dunlop fremstiller dæk der hovedsageligt bruges til lastbiler.

Find gode regummierede dæk priser

Hvis du gerne vil købe regummierede dæk, så kan det være en god idé at se dig lidt omkring på nettet. Du kan ofte finde gode tilbud på regummierede dæk online hvis du bare ser dig lidt omkring. Det kan ofte være billigere hvis du køber flere dæk ad gangen, og regummierede dæk er normalt billigere end hvis du skulle købe helt nye dæk, men deres kvalitet er stadig lige så god som hvis du købte nye dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 446
se flere 20
af 446
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen