Valgte Filtre

Sava Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Sava dæk

Hvis du er på udkig efter gode dæk der ikke koster en hel masse, så skal du absolut overveje at undersøge priserne på Sava dæk. Sava dæk produceres af en slovensk dækfabrikant der blev etableret i 1921, som så mange andre dækproducenter startede også dette firma med at producere andre produkter af gummi. I slutningen af 1940'erne skiftede firmaet retning og begyndte at producere dæk. I 1997 købte Goodyear en andel af firmaet, og i 2004 overtog de hele virksomheden, dette betyder også at Sava i dag kan drage fordel af at benytte Goodyears teknologier og knowhow.

Sava dæk, høj kvalitet og miljøsikkerhed

Det har hele tiden været vigtigt for virksomheden at producere dæk der er af en meget høj kvalitet, men det har været lige så vigtigt for dem at skabe dæk der ikke skader miljøet. Dette sker blandt andet ved hjælp af det gummi der bliver brugt i dækkene, samt den lave rullemodstand som er med til at sænke brændstofforbruget. Virksomheden producere i dag mere end 8 millioner dæk der bliver solgt over hele verden.

Sava Dæk til alle køretøjer

Det er lige meget hvilken form for dæk du søger, så fremstiller Sava dem helt sikkert. Virksomheden producere vinter-, sommer- og helårsdæk til bland andet personbiler, SUV'er, lastbiler og varevogne. Især til personbiler fremstilles der flere forskellige typer af dæk, det er lige meget om du har en lille kompakt bil eller en luksusbil, så finder du sikkert det rette dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 319
se flere 20
af 319
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen