Valgte Filtre

Schwalbe Marathon Plus Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Schwalbe Marathon Plus Dæk

Hvis du er på udkig efter et cykeldæk, hvor du er sikker på at få en super kvalitet, så er Schwalbe Marathon Plus cykeldækket lige noget for dig, som ofte bruger din cykel på et hårdt underlag som for eksempel asfalt. Dækket er beregnet til brug med cykler som bruges til bykørsel eller en tur i skoven. Det som gør dækket helt specielt er, at det kommer med SmartGuard punkterings beskyttelse, der betyder at selv hvis du skulle cykle over en tegnestift, så vil dækket ikke punktere. SmartGuard er et skræddersyet patenteret fem millimeter tykt gummistykke, der er lavet af elastisk specialgummi.

Schwalbe Marathon Plus Dæk vejer lidt mere

Schwalbe Marathon Plus dæk vejer lidt mere end almindelige dæk, dette er på grund af at det er punkteringsresistent. Så hvis man er på udkig efter letvægtsdæk, så kan det godt være man skal lede efter et andet dæk. Men hvis man ofte befinder sig i skoven, så kan dækket redde en fra en irriterende punktering.

Schwalbe Marathon Plus Dæk kan bruges til el cykler

Schwalbe Marathon Plus dækket har reflekser på siden af dækket, som betyder at du er mere synlig på farten. Dækket har også en ECE-R75 certificering, hvilket betyder at du kan bruge dækket på en el cykel, denne certificering er gældende over hele Europa, certificeringen betyder at dækket kan håndtere hastigheder på op til 50 km/h. Dækket har også et ekstra gummilag på siderne som sørger for at dækket er beskyttet hvis du skulle komme for tæt på kantstenen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 20
af 20
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen