Valgte Filtre

Schwalbe Racing Ralph Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Schwalbe Racing Ralph dæk

Hvis du bruger din cykel til at køre hurtigt ned ad vejen, så ved du også at det er meget vigtigt at dine racerdæk er af den bedste kvalitet. Med Racing Ralph dæk fra Schwalbe får du et af de mest populære konkurrencedæk i Tyskland.

Det vellykkede Evolution-design, den innovative PaceStar gummiforbindelse og et åbent slidbanedesign, sikrer fremragende trækkraft selv i vanskeligt terræn. Den lave rullemodstand giver den nødvendige hastighed, hvilket er meget vigtigt, især når det kommer til konkurrencerne.

Dæk Schwalbe Racing Ralph – innovativ gummiblanding

Den nye gummiblanding i Schwalbe dækket er sammensat af mere end tyve komponenter. Disse er igen inkorporeret i seks individuelle forbindelser. De nye blandinger TrailStar, VertStar og også PaceStar, dannes ved forholdet mellem disse seks individuelle forbindelser.

Racing Ralph fra Schwalbe er skabt med PaceStar gummiblandingen. PaceStar er et innovativt materiale, der udmærket passer til alle bjerg-, touring- og mountainbike områder. Sideblokkene er blødere end dem der er brugt i tidligere dæk.

Takket være den optimerede rullemodstand når dækkene tophastigheder. Det blødere skulderområde forbedrer også tilpasningen i terrænet. Schwalbe lancerede det nye Racing Ralph som et par med Racing Ray, der er optimeret til brug på forhjulet. Den nye Racing Ralph / Racing Ray-kombination synes at være en god erstatning, for den klassiske Racing Ralph / Rocket Ron-parring. For yderligere at indikere den påtænkte anvendelse foran/bagpå cyklen af den nye Racing Ralph og Racing Ray, er Racing Ralph kun tilgængelig med den hurtigere Addix Speed gummiforbindelse.

Find en god Schwalbe Racing Ralph pris

Du kan nemt finde det perfekte Schwalbe Racing Ralph tilbud online, hvis du bare ser dig lidt omkring. Dækket fås i flere forskellige størrelser, så du finder sikkert en god pris på Schwalbe Racing Ralph dæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 10
af 10
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen