Valgte Filtre

Schwalbe Rocket Ron Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Schwalbe Rocket Ron dæk

Schwalbe er en af verdens førende producenter af cykeldæk, og overbeviser regelmæssigt med innovationer - hvad enten det er deres slangeløse teknologi til landevejscyklen, eller ADDIX højtydende gummiforbindelser til mountainbikes. Hemmeligheden bag Schwalbes succes er specialiseringen i virksomhedens kernekompetence, de fremstiller nemlig næsten kun cykeldæk. Dette betyder også at dækproducenten hele tiden forbedre deres allerede fantastiske dæk, og med et køb af Schwalbe Rocket Ron dæk ved du fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg.

Dæk Schwalbe Rocket Ron – ny innovation

Rocket Ron fra Schwalbe er blevet forbedret siden forgængeren, dækket har nu en betydeligt mindre rullemodstand, dækkets slangeløse design betyder at dækket har mere punkteringsmodstand. Så du længere kan være på farten.

Schwalbe Rocket Ron kommer som et folde dæk, alle dæk i denne serie kan benyttes som tubeless, eller på dansk uden slange i dækket. Takket være den specielle ”Pace Star” gummiblanding, så har dækket en bedre trækkraft på vejen. Dækket er fremstillet i størrelserne mellem 26 og 29 tommer, således kan enhver cyklist finde det rigtige Rocket Ron afhængigt af kravene og den tilsigtede anvendelse.

Det er ikke uden grund, at Rocket Ron dækket kaldes for en raket. Ikke kun på grund af den ekstrem lave rullemodstand, men også fordi dækket er meget let, kan du hurtigere komme op i hastighed med disse dæk.

Find end god Schwalbe Rocket Ron pris

Schwalbe Rocket Ron fortjener sit navn takket være sin lave rullemodstand og dækkets fremragende trækkraft. Det gode ved at der er så mange forskellige størrelser af dækket er, at du ofte kan finde gode Schwalbe Rocket Ron tilbud på nettet. Rocket Ron dækket fås i forskellige versioner. Ud over produkterne fra den eksklusive og derfor dyrere serie, er der også billigere modeller fra Performance Line, så du finder helt sikkert en god pris på Schwalbe Rocket Ron.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 18
af 18
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen